De Vijverkamer

Ruimte voor jouw creativiteit.

De Vijverkamer is een ruimte waar je clichés ontloopt, ruis weg filtert en ballast loslaat. Hier schud je de terreur van laptop en mobiel van je af en hervind je de tijd om een echte dialoog aan te gaan met de ander. Want juist die verbinding geeft vertrouwen, nieuwe energie en verrassende creativiteit.

Dat maakt van De Vijverkamer een ontwapenende uitvalsbasis voor groepen tot tien personen die zichzelf, hun interactie en inventiviteit in beweging willen krijgen. Voor pioniers, strategen, denktanks en innovatieteams. Voor coaching, mediation, evaluatie en teambuilding. Want privacy heb je hier van nature.

Dat effect ontstaat niet alleen door het rustige, stijlvolle interieur met subtiele kleurcombinaties. Het zijn ook de comfortabele fauteuils zonder vergadertafel, de open haard en de energieke atmosfeer. En vooral ook alles er om heen.

Want met De Vijverkamer huur je veel meer dan de 36 vierkante meter van de ruimte zelf. Je leeft in feite even op een landgoed met herten, reeën, uilen, paarden, honden en kippen en 2200 hectare puur natuurgebied. Ideaal voor stevige wandelingen die je hersens activeren en verfrissende ideeën oproepen.

Reserveren Vijverkamer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reserveren

Je kunt De Vijverkamer huren voor maximaal tien personen.

Voor groepen t/m acht personen zijn de kosten: één dagdeel (€295,-), twee dagdelen (€395,-), drie dagdelen (tot 21:00 uur, €550,-). 

I.v.m. extra werkzaamheden zijn de prijzen voor een groep van negen of tien personen: één dagdeel (€350,-), twee dagdelen (€450,-), drie dagdelen (tot 21:00 uur, €595,-).

Deze prijzen zijn exclusief btw en duurzaam catering arrangement van €29,95 per persoon.

Guesthouse

Buitenplaats

Fotos Buitenplaats Elisabeth

Route & Contact

Route en Contact

Lunch & Diner