Gastvrouw

Jolanda

Stille kracht achter dit concept is Jolanda, ondernemer, vrijdenker en vooral natuurliefhebber pur sang.

Ze gelooft in eenvoud en harmonie, is wars van onechtheid en deelt haar Buitenplaats Elisabeth om mensen in verbinding te brengen, met zichzelf en met elkaar.

Jolanda was jarenlang een succesvol onderneemster. Ze leidde met succes een groot filiaalbedrijf  in de mode met bijna 100 man personeel. Effectiviteit en creativiteit gingen voor haar hand in hand. Ook organiseerde ze jarenlang grote events. Tijd voor nodeloze meetings had ze niet, maar als ze een meeting plande was de atmosfeer en privacy van absoluut belang. Haar leven was beslist niet saai. Midden in het Gooische multimiljonairs leven deed zij veel ervaring op over waar het werkelijk toe doet in het leven.

Op een goed moment koos ze voor de authenticiteit en puurheid, keerde de overdadige weelde de rug toe en begeleidde vele mensen, ondernemers en bedrijven.

Haar liefde gaat uit naar dieren en de natuur. Daarom is Buitenplaats Elisabeth meer dan een vergaderplek. Het is een plek waar zorg en betrokken aandacht maken dat je even vergeet dat je ook nog aan het werk bent. Iedere groep die de Buitenplaats bezoekt, hoopt zij het gevoel te geven ‘even weg te zijn uit de massa.’ Liefde en aandacht voor details maken dat je je echt gast voelt op de Buitenplaats. Jolanda is ervan overtuigd dat dit een wezenlijk verschil maakt voor de resultaten van een meeting.

Guesthouse

Buitenplaats

Fotos Buitenplaats Elisabeth

Route & Contact

Route en Contact

Lunch & Diner